csm-roman-hcm-valcea-02Handbalistele de la CSM Roman au câştigat turneul amical de pregătire dotat cu Trofeul „Dunărea”, ajuns la ediţia a III-a. În finală, ele s-au impus cu 31-29 în faţa gazdelor de la Dunărea Brăila, după executarea aruncărilor de la 7 metri. La sfârşitul timpului regulamentar de joc scorul a fost uniform 27-27, egalitatea fiind consemnată şi la pauză, scor 15-15. Gheorghe Covaciu, antrenorul principal al nemţencelor a spus că, pentru moralul fetelor şi pentru pregătirea pe care au făcut-o, rezultatul este foarte bun.

„Un spectacol frumos, un joc disputat. Am onorat cum se cuvine acest turneu, mai ales că în finală am învins ocupanta locului secund în Liga Naţională, singura echipă care a depăşit campioana Europei în acest sezon, CSM Bucureşti. Sunt bucuros pentru reuşita fetelor. Acum ne gândim la meciul cu Măgura Cisnădie de pe 8 ianuarie. Atunci va începe jocul adevărat pe puncte”.

csm-roman-glibko
Glibko
csm-roman-tymoshenkova
Timoshenkova

Viktoriya Timoshenkova a fost desemnat cel mai bun portar, iar Irina Glibko a devenit golghetera competiției, în vreme ce Aneta Udriştioiu, de la Dunărea Brăila, a fost răsplătită cu titlul de cea mai tehnică jucătoare. Dinamo București a ocupat locul al treilea la Cupa „Dunărea”, după ce a învins CSM Unirea Slobozia cu scorul de 27-24. Romaşcancele sunt libere până pe 2 ianuarie după-amiaza. (Ana MOISE)

Articolul precedentAdrian Iencsi antrenează în Ardeal
Articolul următorPrimăria Piatra Neamț vă urează ””La Mulți Ani!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.