CSM Lugoj – Unic Piatra Neamț 3-2 (-23,16, -19, 23, 11), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVoleibalistele de la Unic au fost foarte aproape de a câștige la CSM Lugoj (antrenor Valerian Luka), în cadrul etapei a treia a campionatului. La capătul a două ore și 10 minute de joc efectiv, ele au cedat, în prelungiri, cu 2-3, după ce au condus cu 1-0 și 2-1 la seturi și cu19-14 în actul al patrulea. Nici lugojencelor nu le-a venit a crede că au „triumfat” până la urmă, după ce au fost de nerecunoscut la coordonare și blocaj. Pietrencele au scăpat victoria printre degete dar se pot autosugestiona totuși că s-au ales cu întâiul punct în actuala stagiune. Ultima victorie a Unicului pe Timiș a fost în urmă cu 5 ani.

„Am fost lipsite de noroc. Ar fi trebuit să plecăm învingătoare de la Lugoj, mai ales că am condus în setul al patrulea cu 19-14. Din păcate, din acel moment s-a petrecut ceva în jocul nostru și n-am mai reușit să ne revenim. Cei drept că și arbitrajul a înclinat balanța în câteva situații decisive destul de mult în favoarea gazdelor. În loc să ne adjudecăm toate cele trei puncte, am acumulat doar un singur punct. În tie-break nu am mai contat”, a precizat, cu amărăciune, prof. Mihaela Voivod, antrenoarea Unicului.

Au evoluat:

Unic Piatra Neamț: Sorina Buz, Elena Lăpușneanu, Ana Hambele, Irina Andreica, Gabriela Dancu, Adriana Bobi, Alexandra Pintea, Alexandra Ciucu.

CSM Lugoj: Lorena Ciocian, Sophie Godfrey, Gabriela Bălae, Alexandra Warren, Krista De Geest, Ramona Rus, Adriana Rotaru.

Pentru Hambele și compania urmează sâmbătă, 29 octombrie, un joc pe teren propriu cu SCMU Craiova. (Ana MOISE)

Articolul precedentNoi parcări de reședință la Piatra Neamţ! Alte parcări se desfiinţează!
Articolul următorBucureştean rătăcit la Ştefan cel Mare, salvat de SMURD!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.