CSM – HC Zalău, meciul reabilitării pentru romaşcance?, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiHandbalistele de la CSM Roman vor să se reabiliteze, mâine, 18 februarie, în fața propriilor suporteri, după ce au pierdut surprinzător, în etapa trecută, cu 26-27, pe terenul nou-promovatei Danubius Galați. Nemțencele (locul VI, 21 puncte) sunt decise să învingă echipa lui Gheorghe Tadici, HC Zalău, după ce în tur au reușit o remiză importantă, scor 24-24. Sălăjencele traversează o perioadă fastă și se află în momentul de față pe locul al treilea în campionat cu 28 de puncte. Partida începe la ora 12:30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport.

CSM – HC Zalău, meciul reabilitării pentru romaşcance?, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Mie nu îmi este ușor să uit ce ni s-a întâmplat la Galați, dar sper ca fetele să fi trecut peste greșeala pe care au făcut-o. Jucăm cu o formație care evoluează bine însă avem atuul terenului propriu și vom face totul să câștigăm. Sincopa de la Galați sper să nu ne afecteze, dar am pierdut trei puncte foarte importante„, spune Gheorghe Covaciu, antrenorul echipei de la malul Moldovei.

La HC Zalău evoluează două din fostele componente ale echipei nemțene: Paula Vișan și Ana Maria Draguț.

De acum trebuie să jucăm fără greșeală până la final dacă dorim să intrăm în obiectiv. Sperăm să nu mai avem parte de meciuri cum a fost cel de la Galați. Eu vreau să formez o echipă competitivă la Roman”, a mai punctat în alocuțiunea sa Gheorghe Covaciu.

În Divizia A feminină de handbal, HCF Piatra Neamț are meci duminică, 19 februarie, în deplasare, la Școala 181 București. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedentAnuarul statistic al României 2016
Articolul următorZeci de amenzi date de ITM, contestate în instanță
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.