Fotbaliștii de la CSM Ceahlăul au înregistrat prima înfrângere în meciurile de pregătire. Astăzi, pe teren propriu, pietrenii au fost depășiti cu 6-2 (2-1) de formația de Ligă a III-a Aerostar Bacău. Golurile gazdelor au fost marcate de Mateiciuc (min.19) și Rusu (min.70). Acesta a fost al cincilea meci de verificare pentru gruparea proaspăt promovată în Liga a IV-a.

”Am întâlnit un adversar extrem de puternic. Băcăuanii alcătuiesc un lot competitiv care are ca obiectiv promovarea în Liga a II-a. Am făcut o primă repriză bună însă oaspeții au avut un plus față de noi în ceea ce privește acțiunile de atac în jumătatea noastră de teren. După pauză, am schimbat sistemul de joc, am încercat un 4-4-2 și, în perioada respectivă, am primit golurile care au dus la diferența asta așa de mare. După aceea am revenit la sistemul de joc din prima repriză și am și marcat golul al doilea”, a declarat prof. Toader Șteț, antrenorul formației CSM Ceahlăul.

Pietrenii au început partida în următoarea formulă: Câmpeanu – Albu, Vali Rotaru, Smău, Sârbie, Vasile Robert, Cosmin Rotaru, Copoț-Barb, Ungureanu, Pintilie, Mateiciuc. Rezerve: Chelaru, Chiruță, Andrieș, Zaharia, Todiresei, Butunoi, Șimon, Corfu, Rusu.

Cu CSM Ceahlăul se pregătește și mijlocașul central Claudiu Aioanei, în vârstă de 26 de ani. ”El așteaptă concretizarea unei oferte de la Pandurii Tg. Jiu. A încheiat junioratul la noi, în urmă cu câțiva ani, la grupa prof. Constantin Pancu”, a mai spus prof. Șteț.

Vineri, 4 august,  de la ora 18, CSM Ceahlăul va juca, în deplasare, la Petrolul Moinești. (Ana MOISE, Foto: Gelu Crăcană)

Articolul precedentA lăsat ușa deschisă să intre aer și a intrat un tâlhar
Articolul următorPompierii au mutat dale de beton și-au decolmatat o rigolă ca să salveze un câine
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.