Încă un succes pentru fotbaliștii de la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ în meciurile de pregătire. Pietrenii s-au impus miercuri, 8 martie, cu 4-1 (0-0), pe terenul echipei de Liga a IV-a, Petrolul Moinești, după ce gazdele au condus cu 1-0 în debutul reprizei secunde. Pentru învingători au marcat: Todiresei (două goluri), Șimon (1), Rusu (1).

La fel ca în meciul precedent cu Cimentul Bicaz, unul dintre portarii echipei CSM Ceahlăul (Chelaru) a apărat poarta moineștenilor, gazdele fiind deficitare la acest compartiment. Al treilea goolkeeper al liderei seriei a II a Ligii a V-a, Cotuna, nu a mai făcut parte din lot, el urmând să fie împrumutat până în vară la o altă echipă.

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, victorioasă cu 4-1 la Moinești!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Un joc util, pe care l-am dominat atât tactic, cât și tehnic. Cu excepția unei singure ocazii, din care au și marcat în urma unei greșeli a fundașilor noștri centrali, adversarii nu au prea contat în acest meci. S-a ratat mult, însă s-a jucat și pe un teren sub așteptări. Este primul joc în deplasare și am folosit aceeași tactică ca și în meciurile oficiale și de pregătire de până acum. Obiectivul principal este de a ne menține mentalitatea de învingători”, a afirmat profesorul Toader Șteț, antrenorul principal al echipei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

În prima repriză la CSM Ceahlăul au jucat: Chiruță-Catrinoi, Smău, Rotaru, Albu-Robert Vasile, Pintilie, Copoț-Barb, Mateiciuc-Ungureanu, Lupei. După pauză au mai intrat: Mateeș, Rusu, Butunoi, Todiresei, Șimon, Arghir și Zaharia.

Duminică, 12 martie, elevii antrenorilor Șteț, Avădanei, Chertic și Anton au un nou meci de verificare la Piatra Neamț. Ei înfruntă, de la ora 11:00, echipa U19 elită de la LPS Roman.

„Până la începerea returului campionatului, în afară de romașcani, vom încerca să mai facem cel puțin două jocuri cu echipele din Liga a IV-a din Neamț și Bacău, care mai au etape libere”, a mai specificat Toader Șteț. (Ana MOISE; Foto: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentTârgu-Neamț: Femei „sancționate” cu flori de Poliția Locală
Articolul următor„Muzee în şcoli”, în 6 unităţi de învăţământ nemţene
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Un antrenor de valoarea, prestanța și vechimea lui Toader Șteț cred că sunt puțini sau f puțini în fotbalul românesc. De ce spun acest lucru ? Păi trebuie să iubești enorm acest sport de echipă și oricât ai iubi fotbalul, cred că trebuie (musai) să fii ”înarmat” cu multă răbdare și tenacitate să (re)âncepi o construcție de echipă de la Liga a V-a. Acțiunea ”oșanului” dovedește, în primul rând, că iubește f tare copiii de pe terenul de sport.
    Pentru munca ce o prestează acum, de fapt începută în vara lu”2016, merită toate aprecierile și laudele microbiștilor de fotbal și nu numai.
    Felicitări d-le profesor Toader Șteț !

Comments are closed.