0:00

Fotbaliștii de la CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, deși au jucat mult mai bine decât în cele două meciuri de pregătire de până acum, au cedat, astăzi, 24 februarie, cu 1-2 (1-0), în fața grupării CSM Roman, din Liga a III-a, care, peste o săptămână, va debuta în returul campionatului.

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ – CSM Roman 1-2 (1-0), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiGolul grupării pietrene a fost marcat de Ungureanu, în urma „unei faze lucrate pe traseul Barb Copoț – Lupei. O minge așezată și pasată printre fundași centrali și apariția lui Ungureanu foarte bună pe culoar, care a finalizat deschizând scorul în minutul 20„, după cum ne-a descris momentul golului profesorul Toader Șteț, antrenorul principal al formației învinse.

La fel ca în precedentele confruntări, la CSM Ceahlăul au evoluat toți jucători mai puțin unul dintre portari. De această dată a fost rândul lui Chelaru să stea. „Sunt mulțumit de evoluția băieților ținând cont de stadiul de pregătire și de adversarul pe care l-am întâlnit. CSM Roman are jucători cu experiență și îmbucurător pentru noi este că jocul a fost mult mai bun decât celalte două cu CFR Pașcani și CSM Poli Iași (U19). Au apărut iarăși greșelile personale, greșelile de plasament, dar cred că pot fi remediate. Concluzionând pot spune că a fost un joc util și în același timp plăcut ochiului”, a mai menționat profesorul Șteț.

Duminică, 26 februarie, de la ora 11:00, elevii săi nu vor mai evolua în compania echipei SC Bacău, din Liga a III-a, ci vor întâlni Voința Dobreni, din Liga a IV-a. Partida are loc pe terenul sintetic de la Stadionul Municipal. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentFrații care au falsificat contul Andreei Marin au fost arestați
Articolul următorRetrospectivă știri 20-24 februarie 2017
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.