0:00

CSM Ceahlăul o ţine din victorie în victorie: 4-0 cu Olimpia Grinţieş, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSpre deosebire de derby-ul precedent cu Zorile Urecheni, fotbaliştii de la CSM Ceahlăul nu au mai izbutit o victorie la fel de concludentă şi cu Olimpia Grinţieş, ocupanta locului al doilea în clasament. Sub privirile a 350 de spectatori, dintre care 35 veniţi de pe Valea Muntelui, pietrenii au deschis scorul abia în minutul 41 prin căpitanul Apostol, pentru ca peste două minute Zaharia să stabilească rezultatul la pauză: 2-0. În partea secundă elevii antrenorilor Şteţ, Chertic, Avădanei şi Anton au mai înscris de două ori prin Robert Vasile şi Arghir. Astfel, gazdele s-au impus cu 4-0 şi au repurtat a şasea victorie consecutivă.

„Evoluţia echipei noastre a fost sub prestaţiile cu care ne obişnuise anterior. Oaspeţii s-au grupat în 20 de metri, s-au baricadat acolo şi au avut ca scop principal să nu primească multe goluri. Un joc sub ceea ce eu practic mă aşteptam din partea fotbaliştilor noştri. În cadrul unei echipe mai apar şi coborâşuri, nu poţi să menţii acelaşi ritm bun tot timpul”, a spus profesorul Toader Şteţ, antrenorul principal al echipei învingătoare.

Internaţionalul pietrean Alexandru Smău a fost, ca de obicei, titular în această partidă. El tocmai ce a revenit de la naţionala U18 a României unde din minutul 64 a jucat în al doilea meci contra Turciei, câştigat de tricolori cu 1-0. Un al doilea fotbalist pietrean convocat la lot a fost Marian Drăghiceanu, în prezent fără a avea un angajament ferm cu vreo echipă de club.

CSM Ceahlăul: Chelaru – Vasile Robert, Smău, Rotaru, Albu, Copoţ-Barb, Pintilie, Lupei, Apostol, Mateiciuc, Zaharia. Au mai jucat în partea a doua: Catrinoi, Ungureanu, Butunoiu şi Arghir.

Instalaţi confortabil în fotoliul de lideri, fotbaliştii pietreni evoluează duminică, 30 octombrie, în deplasare, cu Energia Pîngăraţi, într-un meci care va face parte din penultima etapă a turului Ligii a V-a. (A. MOISE; Foto: G. CRĂCANĂ)

Articolul precedentLIGA A III-A: REZULTATE COMPLETE * CLASAMENT
Articolul următorCUPA EHF: Alba Fehervar – CSM Roman 28-24 (14-9)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.