0:00

Fotbaliștii de la CSM Ceahlăul au disputat, duminică, 12 martie, al optulea meci de pregătire, respectiv al șaptelea desfășurat pe teren propriu. De această dată partenera de întrecere a fost echipa U19 elită a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Roman, pe care pietrenii au surclasat-o clar, scor 10-1, după 6-1 la pauză. Autorii golurilor formației învingătoare au fost: Zaharia (4), Șimon (2), Robert Vasile (1), Ungureanu (1), Rusu (1) și Mateiciuc (1). Partida s-a disputat pe terenul sintetic al Stadionului Ceahlăul.

„Regretul e că n-am putut să jucăm pe iarbă, ținând cont de starea celor două terenuri, pentru că intenționam să evoluăm pe arena principală, în ideea că se apropie campionatul și avem jocuri programate pe supafețe cu iarbă. Până la urmă partida și-a atins scopul, mai ales că, în jocul de astăzi, am pus în practică niște combinații pe care le-am pregătit la antrenamente„, a declarat prof. Toader Șteț, antrenorul echipei CSM Ceahlăul.

CSM Ceahlăul-LPS Roman (elită U 19) 10-1 (6-1), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCSM Ceahlăul a început partida cu Chiruță în poartă și cu jucătorii de câmp: Mateeș, Rusu, Smău, Arghir, Ungureanu, Rotaru, Butunoi, Șimon, Todiresi și Zaharia. După pauză au mai evoluat: Cotuna-Mateiciuc, Pintilie, Albu, Copoț-Barb, Lupei și Robert Vasile. Portarul Cotuna a fost împrumutat până în vară la echipa de Liga a IV-a, Speranța Răucești, dar a evoluat pentru pietreni, deoarece noua sa grupare a avut etapă liberă. „Cotuna se va antrena în continuare cu noi și va merge doar duminica să joace pentru Speranța Răucești”, a precizat Toader Șteț.

CSM Ceahlăul va susține următorul meci de verificare duminica viitoare în compania unei adversare care va avea etapă liberă în Liga a IV-a fotbalistică nemțeană. (Ana MOISE; FOTO: CSM Ceahlăul – Fans 2016)

Articolul precedentUn nemţean, cel mai tenace vitezoman din Suceava!
Articolul următorÎntru forțarea norocului: Piața Centrală – recepționată pe 13 martie, ora 13
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.