pietricica turism

Incredibil! Partida de fotbal Viitorul Podoleni-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, din a doua etapă a returului Seriei a II-a a Ligii a V-a, s-a încheiat în minutul 13, deoarece gazdele nu au înscris decât 7 jucători (6 de câmp și un portar) pe raportul de joc. Cum unul dintre ei s-a accidentat în minutul 13, conform regulamentului, partida a luat sfârșit. Rezultatul, la momentul în care arbitrii au pus punct partidei, era 5-0 pentru CSM Ceahlăul. Au marcat: Apostol (2), Lupei, Mateiciuc și Copoț-Barb.

“Era un joc prin care voiam să verific echipa cum se comportă în deplasare pe un teren denivelat. Aș fi vrut să-i mențin pe jucători într-un tonus de competiție dar acesta-i nivelul, ce să facem? Trebuie să-i înțelegem și pe ei. Au venit vreo 100 de oameni să vadă jocul, dar cred că mare parte din ei sunt din Piatra. Am văzut arborat și bannerul cu «Ceahlăul nu moare!» pe care l-au etalat și-n etapa precedentă. Am rămas și mai facem un joc școală între noi“, a declarat profesorul Toader Șteț, antrenorul liderei Seriei a II-a a Ligii a V-a numai cu victorii.

Echipa de început a pietrenilor i-a cuprins pe: Chelaru-Rotaru, Rusu, Smău, Albu-Robert Vasile, Pintilie Copoț-Barb, Mateiciuc-Lupei, Apostol. (Ana MOISE; Foto: Gelu CRĂCANĂ)