CSM Ceahlăul: 7 victorii în 7 meciuri!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCSM Ceahlăul şi-a continuat parcursul perfect din seria a II-a a Ligii a V-a la fotbal şi după disputarea etapei a VIII-a. Pietrenii au dispus cu 2-0 (1-0), în deplasare, de Energia Pîngăraţi şi au obţinut al şaptelea succes consecutiv. A fost însă o victorie a elevilor antrenorilor Şteţ, Chertic, Avădanei şi Anton conturată greu, în faţa unei echipe bătăioase, care a făcut tot posibilul să nu-i fie umplută poarta cu goluri.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 25 prin Zaharia, care a transformat o lovitură de la 11 metri, 1-0 fiind şi scorul pauzei. A fost pentru prima dată când Apostol şi compania au marcat un singur gol pe durata primei părţi de când a început campionatul. Scorul final de 2-0 a fost stabilit de liderul Andrei Apostol, în minutul 65. Emanuel David de la Energia Pângăraţi, golgeterul seriei a doua cu 11 goluri, nu a putut înscrie în poarta celei mai bune echipe a seriei fiind foarte bine supravegheat de apărătorii Ceahlăului. Aceasta a fost în linii mari istoria singurului meci în care pietrenii nu au primit gol în deplasare în prima parte a sezonului.

„Un adversar care ne-a pus destule probleme mai ales prin tinereţea lotului. Terenul ca de obicei ne-a jucat feste însă ne bucurăm că am câştigat. Energia a demonstrat că este una dintre echipele bune ale seriei a doua, formată în mare parte din foşti jucători de la Ceahlăul şi LPS„, a spus profesorul Toader Şteţ, antrenorul învingătorilor.

Duminică, 6 noiembrie, în ultima etapă a turului, CSM Ceahlăul primeşte pe teren propriu vizita echipei Ozana Timişeşti.

CSM Ceahlăul: Chelaru – Catrinoi, Smău, Rotaru, Albu, Copoţ-Barb, Pintilie, Lupei, Apostol (cpt.), Ungureanu, Zaharia. Au mai jucat: Vasile Robert, Mateiciuc, Butunoi şi Şfefănoaia (debut). (A. MOISE; FOTO: G. CRĂCANĂ)

Articolul precedentLIGA A V-A: Zorile Urecheni nu s-a prezentat la derby!
Articolul următorLIGA A IV-A: Teiul stă, Borca îi ia locul I
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Nu intelegem ce cauta ei in divizia asta. Sunt mult prea buni si federatia trebuia sa accepte sa-i retrogradeze macar in liga a 4-a.Pentru ce mai joaca celelalte echipe din liga a 5-a daca nu au nici o sansa impotriva acestei echipe? Toti platesc baremele un an intreg si fara nici 1% sanse sa castige grupa. Asta e. La anul se vor mai inscrie cine va mai avea chef. Sau se vor mai inscrie daca federatia ii va plati , macar modic, pentru participare.

Comments are closed.