0:00

Crosul ISU dedicat Zilei Pompierilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDuminică, 18 septembrie, între orele 8,30-12,00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava al judeţului Neamţ organizează un cros, denumit „CrosISU”, pe dealul Cozla, la care pot participa copiii şi adulţii cărora le permite starea de sănătate.

De la ora 8,30 începe înscrierea concurenților care nu s-au înscris deja online, completarea declarației pe propria răspundere și distribuirea numerelor de concurs. Toți concurenții trebuie să prezinte actul de identitate, iar copiii vor fi însoțiți de un părinte/tutore legal la înscriere, care va avea, la rândul său, actul de identitate asupra sa. Pentru participanții cu vârsta de 16 și 17 ani, este necesar doar acordul unui părinte.

La ora 09:30 va avea loc o ședință tehnică, iar la 09:40 – verificarea echipamentului obligatoriu – pantofi de alergare și numărul de concurs, pentru concurenții de la cursa cros.

Crosul ISU dedicat Zilei Pompierilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCrosul efectiv va începe la ora 10,00 şi se va încheia în jurul orei 12,00, după care urmează festivitatea de premiere. Competiţia este structurată pe categorii de vârstă, separat pentru fete-băieţi, astfel: 7-12 ani, 13-15 ani, 36-49 ani şi 50+ ani.

Traseul I de concurs este compus dintr-o singură buclă porneşte de pe platoul Gospodinelor, de la telescaun urcă pe pârtia de avansaţi şi continuă prin Poiana Ţapului pe drumul forestier cu revenire pe Platoul Gospodinelor. La cel de-al doilea traseu singura diferenţă este că de la telescaun se merge pe pârtia de începători.

Competiția CrosISU face parte din activitățile dedicate sărbătoririi la 13 septembrie a zilei pompierilor din România și își propune să promoveze mișcarea, ca parte a unui stil de viață sănătos.

Participanții la CrosISU sunt obligați să respecte termenii și condițiile din Regulament Oficial al crosului care poate fi accesat aici.

Angela Croitoru

Articolul precedentMara Calista, deputat PNL: „Noi măsuri de flexibilizare pentru implementarea venitului minim de incluziune”
Articolul următorOfertă bogată de activități în vacanța de vară la C.S.E.I. Tg. Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.