0:00

Criminală sadică: a lovit un bărbat cu un levier în cap și apoi l-a sufocat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCarmen Lavinia Ionescu, o femeie de 31 de ani, din comuna Răucești, a fost ridicată de polițiști și dusă la Penitenciarul Bacău, în ziua de 15 decembrie, după ce Curtea de Apel Târgu Mureș a condamnat-o definitiv la 20 de ani de închisoare, pe 10 decembrie. Femeia era în libertate pentru că, în primă instanță, Tribunalul Mureș a achitat-o  atât pentru omor calificat, cât și pentru tâlhărie calificată. La instanța superioară, însă, lucrurile s-au schimbat radical. Fapta pentru care Lavinia Carmen Ionescu are de stat 20 de ani în închisoare s-a petrecut acum 4 ani.

În fapt, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie 2016, în timp ce se afla în incinta locuinței unui bărbat, cu scopul de a înlesni şi ascunde comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, a lovit persoana vătămată cu un levier în zona capului, după care a imobilizat-o și a opturat căile respiratorii ale acesteia. Ulterior, femeia a sustras 3.700 de lei, o curea și produse alimentare”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. .

În încheierea de ședință a Curții de Apel Târgu Mureș sunt menționate obiectele pentru care Lavinia Carmen Ionescu a ucis: ”În baza art. 162 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală, obiectele transmise împreună cu dosarul de urmărire penală – cu excepţia celor aflate în plicul nr. 2 (o curea lată tradiţională bărbătească din piele – şerpar) şi plicul nr. 46 (2 bucăţi de slănină) – având regimul mijloacelor materiale de probă, păstrate în prezent la Camera de corpuri delicte a Tribunalului Mureş, fiind înregistrate la poziţia nr. 7/2017 în Registrul de corpuri delicte, în baza procesului verbal încheiat la data de 28.04.2017, urmează traseul dosarului de fond”.

Instanța a obligat inculpata să plătească 30.000 de euro daune morale părții civile din dosar și 11.000 de lei cheltuieli de judecată.

C.M.

Articolul precedent7 firme amendate cu 150.000 lei pentru muncă la negru
Articolul următorFOTO: Tragic! Femeie spulberată de tren