Doi bărbaţi, unul din Grumăzeşti şi celălalt din Roman, sunt anchetaţi, astăzi, 22 decembrie, pentru că şi-au omorât în bătaie mama, respectiv, concubina.

Cel din Grumăzeşti, de 47 de ani, s-a certat cu mama sa acum două zile, a lovit-o şi a strâns-o de gât până ce bătrâna n-a mai suflat şi apoi a aşezat-o în sicriu şi a început pregătirile de înmormântare. Astăzi ar fi trebuit să aibă loc înhumarea. Numai că rudele şi vecinii, care ştiau ce obiceiuri are individul, au anunţat poliţia. Bătrâna, care avea 84 de ani, a fost dusă la morgă şi, după cum se aştepta multă lume, medicul legist a stabilit că decesul femeii a fost violent şi cauzat de bătaia primită. Cel mai probabil, în cursul zilei de astăzi, criminalul va fi dus în faţa instanţei, pentru arestare.

Al doilea omor a avut loc acum două-trei săptămâni, într-o casă de pe strada Nicolae Bălcescu din Roman. Un bărbat, de 35 de ani, şi-a bătut concubina, în vârstă de 29 de ani, a omorât-o şi a îngropat-o sub podeaua magaziei de lemne. Motivul a fost, din câte se pare, gelozia. De atunci n-a spus niciodată acelaşi lucru celor care-l întrebau unde este femeia. Ba spunea că e în Anglia, ba în Belgia, ba că e plecată pe la Turda, până ce a reuşit să dea de bănuit, iar poliţia a aflat despre dispariţia femeii. Abia azi-noapte, după ore lungi de audieri, bărbatul a recunoscut că şi-a omorât concubina, iar cadavrul a fost dezgropat în această dimineaţă. (C.M.)

Articolul precedentFinanţarea echipei Ceahlăul anchetată în două dosare DNA Bacău
Articolul următorTÂRGUL DE CRĂCIUN LA NEAMŢ – 22 decembrie 2017
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.