0:00

Crimă sângeroasă, în familie, la Zăneşti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn adolescent în vârstă de 16 ani, din satul Traian, comuna Zăneşti, şi-a lovit cu toporul unchii, unul dintre aceştia decedând pe loc, iar celălalt fiind preluat în stare foarte gravă de ambulanţă.

S-a întâmplat în seara zilei de sâmbătă, 6 mai, în jurul orei 21,00, conflictul pornind de la neînţelegeri mai vechi în familie. Aflat sub influenţa alcoolului şi orbit de furie, tânărul a luat un topor şi i-a lovit de mai multe ori, cu putere, pe cei doi.

Cadrele medicale SAJ Neamţ care au ajuns la faţa locului au fost îngrozite de imaginile de la locul agresiunii. Cel decedat, un bărbat de 43 de ani, era într-o baltă de sânge, iar celălalt, în vârstă de 41 de ani, abia mai putea articula cuvinte. La o primă evaluare, cel rămas în viaţă avea un traumatism cranio-cerebral şi o plagă la tâmplă, potrivit informaţiilor furnizate de SAJ Neamţ.

Nepotul era cunoscut poliţiştilor, fiind cercetat pentru violenţă în familie, victimele fiind agresate în mai multe rânduri, potrivit informaţiilor furnizate de inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ. Neînţelegerile care au ajuns la paroxism, de această dată, au condus la crimă.

Suspectul este recidivist. Pe rolul Judecătoriei Piatra-Neamţ figurează mai multe dosare de furt şi lovire sau alte violenţe, ultima dată, în decembrie anul trecut, fiind arestat preventiv.

Agresorul a fost condus la audieri, iar duminică după- amiază, Tribunalul Neamţ a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia pentru omor calificat, în forma violenţei în familie şi tentativă de omor.

Crimă sângeroasă, în familie, la Zăneşti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAngela Croitoru

Articolul precedentVerificare la transportatorii de material lemnos
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „8 Mai – Astăzi marcăm Ziua Egalității de șanse între femei și bărbați”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.