Actualizare 17.30: IPJ Neamț menționează într-un comunicat că suspectul în această cauză a fost reținut.

De asemenea, sunt menționate unele detalii despre cum s-a petrecut crima. Victima, în vârstă de 38 de ani „se deplasa cu un autoturism pe o stradă din Târgu-Neamț, în care se aflau alte trei persoane, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, ar fi fost lovit de una dintre acestea, moment în care bărbatul de 31 de ani l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător”, menționează comunicatul IPJ.

Actualizare: Victima era un tânăr, cu vârsta în jur de 30 de ani, care se ocupa cu achiziționarea de fier vechi.

Știre inițială: Un cetățean de etnie rromă a ajuns la Centrul de Primiri Urgențe din Târgu Neamț cu o plagă înjunghiată. La scurt timp după internare, medicii s-au declarat neputincioși, înregistrând decesul acestuia.

În zona din imediata apropiere a spitalului s-au adunat mai mulți cetățeni de etnie rromă, dar și forțe de ordine: jandarmi, poliție și paza spitalului. La fața locului au ajuns și mascații.

Crimă la Târgu Neamț , ZCH NEWS - sursa ta de informații

Potrivit primelor informații neoficiale, crima s-a petrecut în urma unui conflict între cel înjunghiat și un cetățean care îi conducea mașina și care nu și-ar fi primit banii pentru serviciul prestat.

Crimă la Târgu Neamț , ZCH NEWS - sursa ta de informații

Crimă la Târgu Neamț , ZCH NEWS - sursa ta de informații Crimă la Târgu Neamț , ZCH NEWS - sursa ta de informații Crimă la Târgu Neamț , ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vom reveni cu amănunte pe măsură ce vom afla informații oficiale.

Z.C.

Articolul precedentRezultatele la Definitivat 2022 în regiunea Nord Est
Articolul următorCriterii pentru alegerea casei de pariuri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.