reclama autocenter

Un bărbat, de 58 de ani, din Bicaz, a fost găsit mort în casă, în dimineaţa de 27 decembrie. A doua zi, după efectuarea necropsiei, medicii legişti au stabilit că decesul a fost violent, provocat de un şoc traumatic şi unul hemoragic, consecutive mai multor loviri active. Anchetatorii au stabilit că victima şi-a petrecut noaptea, în locuinţa personală, stând la băut cu un vecin (Vasile Alexandru, în vârstă de 48 de ani). Când s-a terminat băutura, musafirul a plecat acasă, însă a revenit după un timp, când şi-a dat seama că şi-a uitat telefonul mobil în casa vecinului său. Nervos că a fost deranjat, bărbatul l-a întâmpinat cu parul şi l-a alungat. Alexandru s-a enervat, i-a smuls parul din mână şi l-a tocat mărunt până l-a omorât.

În după-amiaza de 28 decembrie, Vasile Alexandru, care şi-a recunoscut faptele, a fost dus la Tribunalul Neamţ. „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ şi în consecinţă: În temeiul art. 226 raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului ALEXANDRU VASILE, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 Cod penal, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 28.12.2017 şi până la data de 26.01.2018, inclusiv”, a decis instanţa.

Vasile Alexandru este pensionar de boală, suferă de o afecţiune gravă a inimii şi nu este cunoscut drept un tip violent. Furia şi băutura l-au transformat, însă, într-un criminal. A dat cu atâta sete în victima sa, încât i-a provocat inclusiv o fractură de femur, şi trebuie o lovitură puternică pentru a „reuşi” acest lucru. (C.M.)

Articolul precedentRevelionul Primăriei Piatra Neamţ – program
Articolul următorAnunţ important: Rossal Târgu-Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.