După ce a renunțat la serviciile delegatului clubului Vasile Ungureanu și ale administratorului Constantin Vadana, FC Ceahlăul a schimbat și ofițerul de presă. Locul lui Gelu Crăcană, cel care putea oricând îndeplini și funcția de director de imagine la gruparea pietreană, datorită numeroaselor acțiuni pro-Ceahlăul făcute pe cheltuiala proprie, a fost luat de ziaristul sportiv Bogdan Tablan.

Motivul oficial invocat de conducerea adminsitrativă este faptul că această funcție trebuie ocupată de o persoană cu studii superioare și cunoscătoare a două limbi străine. Trebuie spus că aceasta nu e o cerință obligatorie pentru obținerea licenței de club profesionist în Liga I. Această condiție devine una de bază doar în cazul în care clubul joacă în cupele europene, ori, în cazul Ceahlăului nu se regăsește acest obiectiv.

Vă reamintim că, după descinderea DNA de săptămâna trecută, de la FC Ceahlăul, mai multe persoane l-au acuzat pe Gelu Crăcană că ar fi adus controlul în sediul clubului, fapt relatat și de cotidianul nostru în articolul ”Crăcană, DNA-ul și politicienii”.

În calitate de ofițer de presă, Gelu Crăcană nu era luat în deplasări cu echipa și nici în cantonamente. Singurul antrenor care a insistat ca el să fie alături de jucători a fost Florin Marin. Gelu Crăcană rămâne acționar la club și cel ce administrează magazinul de articole sportive, dar și cel care, în opinia noastră, a muncit cel mai mult pentru imaginea clubului și pentru notorietatea lui, deseori, gratis. (C.S.)