Actualizare: Medicii de la CPU Roman au stabilit că bătrânii au arsuri grave, de gradul I, II și III. Din acest motiv, au fost transferați în cursul nopții la Iași, după cum a declarat Laura Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

***Știre inițială***

Doi soți, el în vârstă de 76 de ani și ea de 73 de ani, au suferit arsuri în urma incendiului izbucnit aseară în locuință, la Bahna. Pe la ora 20 s-a cerut ajutor pompierilor.

Când  au ajuns militarii de la Roman și pompierii voluntari de la SVSU Bahna, casa era cuprinsă de flăcări și a existat pericolul ca incendiul să ajungă și la casa de alături.

În sprijin a fost trimis și echipajul SVSU Moldoveni cu o autospecială de stingere. „Proprietarii locuinței, un bărbat de 76 de ani și o femeie de 73 de ani, au suferit arsuri și după ce au primit primele îngrijiri medicale, au fost transportați la spital de echipajele SMURD și SAJ Neamț. Incendiul a fost stins în limitele găsite, cauza probabilă de producere fiind coșul de fum neprotejat termic față de elementele combustibile”, a declarat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

C.I.

Articolul precedentAcţiunea „Rabla”: proprietarii maşinilor stricate – notificaţi să le ridice de pe domeniul public
Articolul următorUn bărbat din Săvineşti a blocat traficul în sensul giratoriu de la spital