0:00

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă avertizare COD GALBEN pentru judeţele Regiunii Nord-Est, dar şi pentru mai bine de jumătate din întreaga ţară. Avertizarea este valabilă astăzi, 20 iunie, între orele 12:00-23:00. „În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș, Moldova, în vestul Dobrogei și local în Muntenia și Transilvania, precum și în zonele montane și submontane, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40-60 l/mp”, precizează ANM.

Coşmarul continuă! Din nou COD GALBEN în Regiunea Nord-Est!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPână vineri, 21 iunie, la ora 23:00, este în vigoare şi o informare meteorologică.Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15-25 l/mp, iar pe arii restrânse 35-40 l/mp”, menţionează meteorologii. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentVIDEO Bătrână imobilizată în scaun cu rotile, transportată de familie până la echipajul de prim-ajutor
Articolul următorFOTO Apa trece, numerele de înmatriculare rămân
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.