Astăzi, 25 februarie, ultimele informații oficiale date publicității la ora 15.30, de Direcția de Sănătate Publică Neamț, arată că în acest moment sunt 32 de nemțeni aflați în izolare la domicilii și 4 în carantină. Dintre cei aflați în supraveghere fiindcă au venit din zonele afectate de coronavirus, 9 sunt din Piatra Neamț, 3 din Roznov, 2 din Roman, 2 din Oglinzi (Răucești), 2 din Dobreni, 7 persoane din Ungheni (Răucești), 3 din Săbăoani și 4 din Târgu Neamț.

Până astăzi, 4 persoane deja au ieșit din supravegherea medicilor epidemiologi, potrivit dr. Mirela Grădinaru, purtătorul de cuvânt al DSP Neamț. Dintre acestea, 3 sunt din Piatra Neamț și una din Săvinești. Nici una din persoanele care stau acasă 14 zile și sunt în carantină nu sunt simptomatice, potrivit DSP Neamț. Medicii insistă pe respectarea celor 10 reguli, care încep cu igiena strictă, pentru a ține boala departe.

Situația în supraveghere și recomandările cu ceea ce poate să facă fiecare nemțean în parte sunt detaliate în comunicatul de presă. (C.I.)

Articolul precedentVIDEO/FOTO: Motociclist rănit de o mașină care i-a tăiat calea
Articolul următorOlimpiadele, programele Erasmus și „Școala altfel” se derulează așa cum au fost programate