Federaţia Chineză de Tenis a anunţat, la finalul săptămânii trecute, că nu poate participa la meciul de Cupa Davis, din cauza epidemiei de coronavirus. Partida contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale I ar fi trebuit să se dispute la Piatra-Neamţ pe 6-7 martie. În aceste condiţii, Federaţia Internaţională va trebui să adopte o hotărâre, cele două variante fiind amânarea partidei pentru o altă dată sau acordarea victoriei României.

CORONAVIRUS Echipa de Cupa Davis a Chinei nu mai vine la Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Echipa de Cupa Davis a României la Piatra Neamţ în 2019

„Ultimul cuvânt aparţine federaţiei internaţionale, ei hotărăsc dacă se amână sau pierd meciul. Dar probabil că vor amâna. Deşi aici, cu amânarea este greu, pentru că există calendare internaţionale, trebuie să găsească o altă dată care să coincidă. Chinezii nu au cerut o amânare, ei au anunţat că nu pot ieşi din ţară până la sfârşitul lui aprilie, din cauza epidemiei de coronavirus. Pentru că delegaţia era formată din 16 persoane, şi doar 2-3 jucători e posibil să fie în afara Chinei”, a declarat George Cosac, vicepreşedintele Federaţiei Române de Tenis, citat de Digi Sport. (M.C.)

Articolul precedentAlertă: Un cadavru a fost găsit plutind pe pârâul Topolița
Articolul următorAtenție! Circulație oprită pe drumul național 15, la Crăcăoani, din cauza unui TIR cu defecțiuni tehnice
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.