Autoritățile anunță 3 noi decese, în această seară, ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, pacienți ai Spitalului Județean de Urgență Suceava. Numărul persoanelor care au decedat a ajuns la 11, la nivel național ajungând la 11.

Este vorba despre un bărbat, de 59 ani, pacient al Spitalului Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată. Bărbatul a murit la data de 22 martie. Un alt caz este al unei femei, de 80 ani, pacientă tot în Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată, care a murit pe 23 martie. Ultimul caz este un bărbat, de 71 ani, de asemenea pacient la Spitalul Județean de Urgență Suceava, fără posibilă expunere precizată, care a decedat tot în ziua de 23 martie. Pacienții au fost confirmați pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020, atunci când s-au primit rezultatele probelor de laborator. Toți cei trei pacienți aveau afecțiuni medicale cronice pre-existente (boli cardiovasculare, diabet). Decesele au fost raportate la Institutlu Național de Sănătate Publică în această seară. (ZCH.NEWS)

Articolul precedentAgenţia Europeană a Medicamentelor: „Nu cumpăraţi remedii anticoronavirus de pe site-uri neautorizate!”
Articolul următorCe prevede Ordonanța militară 3, publicată în Monitorul Oficial