hcm roman 03HCM Roman joacă, marţi, 26 mai, în deplasare, cu Corona Braşov, de la ora 18:30. Este a doua partidă a finalei mici a Ligii Naționale feminine de handbal. Primul meci, disputat în week-end-ul trecut la Roman, a revenit brașovencelor cu 24 – 22.

Oricare ar fi rezultatul partidei, echipa romaşcană pregătită de Florentin Pera va obţine cea mai bună clasare de când a promovat în Liga Naţională şi până acum. HCM Roman are asigurat locul al patrulea, dar ar putea accede şi pe poziţia a treia. Pentru asta, HCM Roman trebuie să câştige de două ori la Braşov.

“Meciul de la Braşov, de marţi, este unul greu. Locul ocupat este unul merituos, în careul de aşi. Nu se poate reproşa nimic din acest punct de vedere. Le doresc să joace cât mai bine, să nu se facă de râs şi să se întoarcă sănătoase”, a declarat Laurenţiu Leoreanu, preşedintele de onoare al HCM Roman.

“Nu vrem să mai repetăm greşelile tehnice din jocul, echilibrat, de la Roman, pe baza cărora s-a făcut diferenţa. Aştept din partea fetelor să se mobilizeze. După disputele cu Braşovul vor mai fi trei zile cu antrenamente şi, apoi, se va intra într-o meritată vacanţă, după un sezon reuşit”, a precizat antrenorul Florentin Pera. (ZCH NEWS)