corneliu coposu 01Expoziţia “20 de ani fără Corneliu Coposu” se va desfăşura, în perioada 10 – 21 noiembrie, la Biblioteca Judeţeană “GT Kirileanu”, se anunţă într-un comunicat de presă. Vernisajul va avea loc, marţi, 10 noiembrie, de la ora 12:00. Manifestarea este cuprinsă în cadrul comemorării a 20 de ani de la moartea lui Corneliu Coposu.

Expoziţia, de tip itinerant, este formată din roll-upuri şi este realizată de către Asociaţia Creştin Democratǎ – Romȃnia de Mȃine, în parteneriat cu Fundaţia “Hanns Seidel” România.

corneliu coposu 02Aceasta a fost deja prezentată în cadrul Centenarului Corneliu Coposu, sǎrbatorit în anul 2014, la Biblioteca Naţionalǎ a României din Bucureşti, Spaţiul Symposium, în cadrul programului “Nocturna Bibliotecilor”, la Biblioteca Judeţeană Timiş, în foaierul sălii de şedinţe a Consiliului Judeţean Caraş Severin, la Biblioteca Judeţenǎ “A.D. Xenopol” Arad, la Biblioteca Centralǎ Universitarǎ “Lucian Blaga” din Cluj şi, anul acesta, în cadrul expoziţiei “20 de ani fără Corneliu Coposu”, la Primăria Curtea de Argeş, la Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia” din Focşani, la Complexul Muzeal „Iulian Antonescu” din Bacău , în cadrul Memorialului Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei din Sighet şi la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie din Constanţa.

La Piatra Neamţ, vor prezenta Adrian Alui Gheorghe, directorul Bibliotecii “Kirileanu” şi Cristian Tomuleţ, preşedinte PNŢCD Neamţ. (ZCH NEWS)

Articolul precedentTÂRGU-NEAMŢ: Turneu de baseball pentru copii de 8-10 ani
Articolul următorPreşedinţia României a anunţat programul consultărilor de la Cotroceni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.