Un copil de aproape trei ani, din Stejaru, comuna Farcașa, a fost victima unui accident casnic grav, în după-amiaza de ieri, 5 decembrie, când a căzut cu fundul într-o oală mare, în care se afla mâncarea pentru porci, abia luată de pe foc.

El a suferit arsuri grave, de gradele II și III, pe aproape 30% din suprafața corpului. Familia a chemat ambulanța, care l-a preluat și l-a dus, inițial, la Spitalul Bicaz, după care a fost transferat la Spitalul Județean Neamț.

Având în vedere gravitatea cazului, medicii au luat decizia de a-l trimite la un spital de specialitate din București, numai că, în timpul transportului, pacientul a intrat în stop cardio-respirator. În aceste condiții, după începerea manevrelor de resuscitare, a fost predat la cea mai apropiată unitate spitalicească, respectiv Spitalul Județean de Urgență Buzău. În momentul când a fost predat, copilului încă i se făceau manevre, însă, din nefericire, acestea nu au reușit și, la UPU, i s-a declarat decesul.

Având în vedere circumstanțele, polițiștii din comună vor face cercetările de rigoare în vederea deschiderii unui dosar penal pentru ucidere din culpă. (ZCH News)

Articolul precedentTârgul de porci de pe Facebook lasă rece DSVSA Neamț
Articolul următorLa 83 de ani, dus la închisoare pentru aproape 7 ani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.