0:00

Actualizare: Potrivit Serviciului Comunicare al SAJ Neamţ, fetiţa de 18 luni a suferit un traumatism cranio-facial, fiind transportată în primă fază la Centrul de Primiri Urgenţe a spitalului din Bicaz. Ulterior, medicii au cerut transferul interclinic, fetiţa fiind internată în UPU la Piatra-Neamţ.

Știre inițială: Astăzi, 11 septembrie, în jurul orei 14.30, pe strada Barajului din Bicaz, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat și un copil de numai un an și 4 luni. Copilul se afla împreună cu mama sa într-un microbuz de 8+1 locuri, care avea o defecțiune tehnică. Femeia, în vârstă de 30 de ani, din localitate era la volanul microbuzului. Din cauza defecțiunii, mama copilului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, microbuzul răsturnându-se pe șosea.

Copil de un an implicat într-un accident în Bicaz, ZCH NEWS - sursa ta de informații Copil de un an implicat într-un accident în Bicaz, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘansa copilului a fost faptul că era bine ancorat în scăunelul special pentru copii. Mama acestuia, însă, a suferit mai multe traumatisme fiind transportată la spital, împreună cu micuțul, datorită vârstei mici a acestuia. (A.C.)

Articolul precedentCOD GALBEN Instabilitate atmosferică accentuată în Regiunea Nord-Est
Articolul următorSUPERLIGA FC Botoşani a pierdut acasă cu UTA
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.