pietricica turism

ambulanta 08Un copil de 7 ani, din Borca, a ajuns miercuri, 12 august, la spital, după ce tatăl său, beat fiind, s-a răsturnat cu scuterul care îi transporta pe amândoi.

„Din primele cercetări, se pare că un bărbat de 36 de ani, din Borca, în timp ce conducea un moped pe DJ 209B, fiind sub influența alcoolului, a pierdut controlul asupra vehiculului și a căzut pe partea carosabilului, de unde a rezultat rănirea minorului de 7 ani. Bărbatul este cercetat pentru conducere fără permis, sub influența alcoolului, a unui vehicul neînmatriculat și pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Băiatul de 7 ani a fost diagnosticat, de către echipajul de la ambulanță deplasat la fața locului, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism de umăr stâng și toracic.

„La locul solicitării s-a deplasat echipajul EPA, apoi pacientul a fost predat unui echipaj cu asistent medical al substaţiei Bicaz. Copilul de 7 ani a fost transportat la CPU a Spitalului Orăşenesc Sf. Ierarh Nicolae, iar de aici a fost preluat de un echipaj cu medic și transferat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ”, a declarat Mihaela Olaru, asistenta șefă a Serviciului de Ambulanță Județean Neamț. Copilul este internat la secția Chirurgie Infantilă a spitalului județean. (Oana IOSUB-TOMA)