Un echipaj SMURD acorda primul ajutor victimelor unui accident rutier pe drumul european 70, in localitatea Pilesti din judetul Dolj, miercuri, 19 septembrie 2012. Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite un urma accidentului. TIBI BOLOGH / MEDIAFAX FOTOACTUALIZARE 3: Elicopterul SMURD cu copilul aflat în stare gravă a plecat spre Iaşi de la stadionul Municipal în jurul orei 18:00

ACTUALIZARE 2 17.45: Copilul aflat în stare gravă este transportat la un spital din Iași.

ACTUALIZARE 1: Poliţiştii au stabilit că la volan se afla un tânăr de 24 de ani din Bălţăteşti, care se deplasa în direcţia Piatra Neamţ – Târgu Neamţ. Pe numele lui s-a deschis un dosar penal, sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un băiat de 7 ani a fost accidentat grav, astăzi (29 iulie) la orele prânzului, la intrarea în Crăcăoani. Copilul, care se afla cu o turmă de oi la păscut pe marginea drumului, a vrut să traverseze în fugă şi n-a observat că vine o maşină. A fost lovit în plin şi a rămas inconştient, pe asfalt. Echipajul medical de pe ambulanţa care s-a dus la faţa locului a stabilit că are multiple traumatisme, inclusiv unul cranio-cerebral forte, şi cavitatea bucală obturată de sânge. În stare foarte gravă, în comă profundă, copilul a fost transportat la Spitalul judeţean Piatra-Neamţ.

În acest moment (ora 14) poliţiştii se află la cercetare, la locul accidentului, pentru a stabili cine era la volanul Jeep-ului care a lovit copilul. În maşină erau două persoane şi ambele au făcut atacuri de panică după accident.

C. MIRCEA

Articolul precedentFESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE FOLCLOR CEAHLĂUL 2015: ANSAMBLUL FOLCLORIC ŞI FORMAŢIA DE CĂLUŞARI MUGURELUL – COSTEŞTI (ARGEŞ)
Articolul următorNEAMŢ: Locul al II-lea pe țară la automodelism
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. De ce dosar penal pentru vatamare din culpa pentru sofer ? era cumva trecere de pietoni acolo ? Halal legi in tara asta 🙂

Comments are closed.