Un copil, în vârstă de 5 ani, a suferit răni grave, după un accident de căruță. Incidentul a avut loc miercuri (20 iunie) seara, în satul Muncelu de Jos (Valea Ursului), în timp ce băiețelul se afla într-o căruță, condusă de o rudă de-a sa, în vârstă de 62 de ani. Căruțașul era extrem de beat și, se pare, a avut o neînțelegere cu calul, care a luat-o nălucă și a zdruncinat atelajul în toate direcțiile. Primul a căzut căruțașul, iar vreo două sute de metri mai încolo a căzut și copilul, care s-a accidentat grav.

”În seara de 20 iunie, la ora 18:19, s-a primit un apel de la Muncelu de Sus, s-a deplasat un echipaj cu asistent medical de la Substația Roman, care a găsit un pacient în vârstă de 5 ani în stare confuzională și s-a solicitat un echipaj cu medic. Pacientul, care avea mai multe traumatisme produse prin cădere din căruță, în observație cu fractură de bază de craniu, a fost transportat la CPU al Spitalului Municipal Roman și apoi transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Celălalt pacient, un bărbat în vârstă de 62 de ani, cu policontuzii, a fost transportat la CPU Roman”, a declarat dr. Dorice Albu, managerul Serviciului de Ambulanță Neamț.

Poliția a deschis dosar penal pe numele căruțașului, pentru vătămare corporală din culpă. Copilul este în comă, la spitalul din Iași. (C.I.)

Articolul precedentŞcoala Populară de Arte Piatra Neamţ – vernisaj de sfârşit de an
Articolul următor“Peisaje” de Elena Chiru la Galeria „Gheorghe Vadana”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.