0:00

Un copil, în vârstă de 5 ani, a suferit răni grave, după un accident de căruță. Incidentul a avut loc miercuri (20 iunie) seara, în satul Muncelu de Jos (Valea Ursului), în timp ce băiețelul se afla într-o căruță, condusă de o rudă de-a sa, în vârstă de 62 de ani. Căruțașul era extrem de beat și, se pare, a avut o neînțelegere cu calul, care a luat-o nălucă și a zdruncinat atelajul în toate direcțiile. Primul a căzut căruțașul, iar vreo două sute de metri mai încolo a căzut și copilul, care s-a accidentat grav.

”În seara de 20 iunie, la ora 18:19, s-a primit un apel de la Muncelu de Sus, s-a deplasat un echipaj cu asistent medical de la Substația Roman, care a găsit un pacient în vârstă de 5 ani în stare confuzională și s-a solicitat un echipaj cu medic. Pacientul, care avea mai multe traumatisme produse prin cădere din căruță, în observație cu fractură de bază de craniu, a fost transportat la CPU al Spitalului Municipal Roman și apoi transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Celălalt pacient, un bărbat în vârstă de 62 de ani, cu policontuzii, a fost transportat la CPU Roman”, a declarat dr. Dorice Albu, managerul Serviciului de Ambulanță Neamț.

Poliția a deschis dosar penal pe numele căruțașului, pentru vătămare corporală din culpă. Copilul este în comă, la spitalul din Iași. (C.I.)

Articolul precedentŞcoala Populară de Arte Piatra Neamţ – vernisaj de sfârşit de an
Articolul următor“Peisaje” de Elena Chiru la Galeria „Gheorghe Vadana”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.