Polițiștii ieşeni caută un băiețel, în vârstă de 5 ani, care a plecat de acasă și nu s-a întors până în prezent.

Persoanele care pot oferi informaţii în măsură să conducă la găsirea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

Nacu Andrei 5 ani - disparutLa data de 1 iunie a.c., Andrei Nacu, de 5 ani, a plecat de la domiciliul său, din localitatea Ţibana, județul Iaşi, și până în prezent nu a revenit.

Minorul are 1,00 metru înălţime, ochi negri, păr șaten, ten măsliniu.

La data dispariţiei, purta pantaloni trening albastru deschis, cu dungi portocalii la buzunare, iar la bată dungi verzi,  iar la 3/4 dungă orizontală alb cu verde, bluză roşie cu dungă albastră pe mâneca stângă, mâneci lungi la baza gâtului, cizme de cauciuc de culoare albastră.

La căutări, participă poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri, Secţiei de Poliţie Miroslava, Postului de Poliţie Miroslava, un poliţist cu câinele de urmă, poliţişti de frontieră cu o autospecială prevăzută cu termoviziune, precum şi localnici.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, transmite IPJ Iași. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDIICOT: Familie bănuită că vinde etnobotanice de doi ani!
Articolul următorŞef nou la Poliţie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.