politie cautareMobilizare exemplară, în seara de 8 septembrie, în satul Roşcani, din judeţul Iaşi, după ce s-a anunţat dispariţia unui copil de 4 ani din curtea casei.

„Părinţii, cei care au sunat la 112, au spus poliţiştilor că au observat lipsa minorului în jurul orelor 16, l-au căutat, însă fără succes, şi apoi au anunţat poliţia”, se arată în comunicatul IPJ Iaşi.

„Conform procedurilor, au fost mobilizate forţele de ordine, respectiv peste 40 poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic, Poliţiei Municipiului Iaşi, Secţiei 3 Poliţie Popricani, Postului de Poliţie Roşcani, 6 poliţisti de frontieră, precum şi circa 60 de localnici-voluntari care au demarat activităţi de căutare în zona adiacentă locuinţei minorului (marginea satului Roşcani), cât şi pe câmpurile dintre comunele Roşcani şi Trifeşti. La activităţile de căutare au participat 2 câini poliţişti (IPJ Iaşi şi IPTF Iaşi) şi o autospecială de termoviziune a poliţiei de frontieră”.

La ora 21, copilul a fost găsit de un localnic, la circa 4 kilometri de locuinţa sa. Un echipaj de ambulanţă l-a consultat şi a constatat că nu are nicio problemă de sănătate, iar apoi l-a încredinţat părinţilor. (ZCH NEWS)

Articolul precedentTânăr de 18 ani, arestat pentru că a călcat un om cu maşina
Articolul următorJudețul Neamț poate primi 360 de refugiați în unități de învățământ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.