Un băiat, în vârstă de 10 ani, s-a rănit după ce s-a izbit cu bicicleta de o mașină parcată. Accidentul s-a produs marți, 30 iulie 2019, pe la ora 16, în apropiere de parcul din centrul comunei Bodești. Copilul, diagnosticat cu traumatism forte de echipajul medical de ambulanță, a fost transportat la UPU Piatra Neamț, potrivit datelor furnizate de Serviciul de Ambulanță Județean Neamț.

Polițiștii rutieri de le Poliția municipiului Piatra Neamț au făcut cercetările la fața locului și au stabilit că băiatul a ajuns de pe un drum agricol pe aleea parcului. „Din primele cercetări, reiese că în timp ce un minor de 10 ani, din Bodești, se deplasa cu bicicleta pe un drum agricol, a intrat pe aleea parcului din localitate și s-a lovit de un autoturism care staționa. În cauză se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Polițiștii vor audia și pe părinții copilului, care trebuie să explice cum a ajuns copilul lor cu bicicleta pe un drum public.

(C.I.)