papagalii fara bilet

Cum stăteam sâmbătă pe cracă, ne-am apucat de scanat conducerile soțietăților de la Premărie și ce să vezi? Doi foști derectori de la Mecanica Ceahlăul au fost plantați în sistem. Interesant este că dom` Căescu, după ce o fost membru în antorajul unui celebru iubitor de munți și de bani, s-o procopsit cu un post unde nu mai are cum să calce strâmb. Acuma, refuzăm să credem că Mecanica Ceahlău este o veritabelă pepinieră de cadre, dar cumătru zice că tocmai așa, pentru că dacă îi adăugăm pe Ion Păcală de la Apa Serv și pă doamna Lazăr echipa se încheagă boboc. Dacă se înșurubează și M. Munteanu, fost fepesist, fost senator, fost comisie SIE, fost și răsfost, să vedeți ce vremuri vesele or să vină. Noi așteptăm, poate-poate.

O dumă den târg zice că se caută cu asiduitate creștini cu aplecare spre dosare, măpi de personal, bașca declarății olografe de mână. Ne-am întrebat pentru ce și am primit imediat răspunsul, respectiv să se obțină asigurări că nu se vor face valuri cu preocupări din tinerețe ale unor contemporani, legate de biznisuri cu poloneji și altele asemenea. Acuma, noi înțălegem păcatele tinereții, dar ce te faci când o seamă de colegi se apucă de răscolit amintitile, că dacă ești om cu scaun unele din ele sunt jenibile. Așa că, nu avem de făcut decât să dăm în bobi să vedem cine mai răsare la orizont.

Șușpect de liniște la cei ce o să ne dea căldură la iarnă, că am vrut să știm și noi dacă trebe să ne luăm șube rusăști ori maiouri den Jamaica. Că mai este niște țentrale și nu știm dacă foncționează, mai este niște persoanl și nu știm dacă prestează cu aprindere, bașca că mai știm niște neni cu bănet care le-ar lua pentru oarece biznisuri gheboase. Acuma noi am mai încercat și pă deceveu.ro, dar pauză, aplicația este în renovare, plus că inclusiv junele conselier de la peneleu, care era erect la șădinți când era vorba de Locato, i-o amorțit glasul și vorbește ca un pește, adică ioc. Așa că o rămas să ne luăm și șube și maiouri, na!