reclama autocenter

În ziua de 7 noiembrie, IPJ Neamț a organizat acțiuni de control în târgul  și oborul de la Roznov, cu scopul de a preveni şi combate comerțul ilicit, dar și de a verifica respectarea regulilor de limitare a infectării cu virusul Covid-19, de către agenții economici care ”desfășoară activități la târguri şi oboare, unde este semnalată prezența unui public numeros”.

În acest context, polițiștii au efectuat verificări și controale de specialitate la 27 de obiective economice și au legitimat peste 60 de persoane. Pentru neregulile constatate pe parcursul acțiunii, polițiștii au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale, dintre care 21 potrivit Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 și 4 conform altor acte normative”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

La rândul lor, poliţiştii rutieri au aplicat două amenzi șoferilor care au încălcat Codul rutier, valoarea totală a sancțiunilor aplicate fiind de 1.980 de lei.

La activitățile de control au participat și specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Neamț, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Neamț, Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamț și Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

C.M.

 

Articolul precedentL3 Bradu Borca a pierdut la Rădăuţi, CSM Ceahlăul, blocată de COVID-19
Articolul următorÎncă o zi cu peste 200 cazuri noi în Neamț. Peste 130.000 de persoane în carantină și izolare