0:00

Contrabandistul reținut după percheziție a fost arestat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIon Demici, bărbatul în vârstă de 41 de ani din locuința căruia polițiștii au ridicat 280.000 de țigări, a primit mandat de arestare.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Demici Ion. Dispune arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 14.03.2019 până la data de 12.04.2019 , inclusiv, a inculpatului DEMICI ION, cercetat în cadrul dosarului nr. 4141/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, pentru săvârşirea, în concurs real, a două infracţiuni de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, a hotărât judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Piatra-Neamț.

Reamintim că, în încheierea acțiunii făcute de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Ion Demici și o femeie de 42 de ani au fost reținuți. Asta după ce polițiștii au confiscat întreaga cantitate de țigări și suma de 5.000 de lei. Femeia a petrecut doar 24 de ore la arest, după care procurorul de caz a plasat-o sub control judiciar pentru 60 de zile. (C.M.)

 

Articolul precedentHoț romantic: a furat parfurmuri și mărțișoare
Articolul următorO fetiță de 4 ani a intrat în comă după ce-a înghițit medicamente
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.