Casa și societatea comercială care aparțin unui bărbat de 49 de ani, din Horia, au fost percheziționate, în ziua de 24 ianuarie, de polițiștii de la Secția Rurală Dulcești, în baza unui mandat emis de Judecătoria Roman.

În urma descinderilor efectuate la locuința bărbatului, polițiștii au descoperit peste 120 de țigarete, pentru care nu deţinea documente de provenienţă”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Pe parcursul efectuării percheziției, la sediul unei societăți comerciale administrate de bărbatul în cauză, polițiștii au descoperit un aparat de confecționat țigarete, aproximativ 270 de grame de tutun mărunțit, 5 țigarete și peste 190 de filtre”.

Toate produsele din tutun au fost ridicate, iar bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru contrabandă, o infracțiune pedepsită cu închisoare de la 2, la 7 ani.

C.M.

2 COMENTARII

  1. Deja dorm liniștit, gata contrabanda de tigari din Neamt🙄🙄🙄😅😅😅🤣🤣🤣🤣, ce penibilă este situația. Sa mai caute in piața la moldoveni, de acolo se alimentează lumea.

Comments are closed.