0:00

Un autoturism, peste 100 de litri de alcool și circa 17.000 de pachete de țigări au fost confiscate într-un dosar penal cu acuze de contrabandă. S-a întâmplat pe 16 martie 2023, când au avut loc 6 percheziții la suspecți din Botoșani și Suceava.

Contrabandă cu alcool și tutun: două persoane au fost reținute, ZCH NEWS - sursa ta de informații“La locațiile vizate au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 16.718 de pachete de țigarete, de diferite mărci, de proveniență duty free și peste 100 de litri de alcool, pentru care persoanele percheziționate nu dețineau documente legale de proveniență“, conform IPJ Botoșani.

Contrabandă cu alcool și tutun: două persoane au fost reținute, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDouă persoane au fost conduse la sediul poliției, în baza unor mandate de aducere, ulterior fiind reținute pentru 24 de ore. În același context, în Botoșani, a fost depistat în trafic un autoturism, condus de o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de contrabandă. În mașină anchetatorii au găsit 450 de pachete de țigarete și 9 litri de alcool, pentru care șoferul nu avea acte. Acesta a primit o amendă de  20.000 de lei și a pierdut prin confiscare marfa ilicită și mașina. (G.S., FOTO: IPJ Botoșani)

Articolul precedentAnunț. MITSUBISHI OUTLANDER de vânzare
Articolul următorDeclarația de avere a celor care vor conduce Consiliul Județean Neamț după Ionel Arsene
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.