Gabriel Andrici 2014

• consilierul romașcan Gabriel Andrici și Constantin Roșu s-au alăturat ”proiectului UNPR” și nu vin singuri

Hemoragia aleșilor locali ai Partidului Poporului scapă de sub control. Practic, nu e zi lăsată de ordonanța migratorilor fără să se înregistreze plecări din PP-DD, cel mai adesea spre UNPR. Cele mai recente reorientări politice s-au petrecut în Roman și împrejurimi. Consilierul municipal Gabriel Andrici îi anunță pe romașcani și pe locuitorii comunelor din zonă că a optat ”să se alăture proiectului UNPR conform OUG 55/2014”.

”Am făcut acest pas, deoarece am găsit la această formațiune dorința de a schimba politica de tip fanariot, prin care numim în diferite funcții pe cei care «slujesc» mai bine interesele de grup și nu cele ale cetățenilor. Sunt oameni competenți în această echipă, oameni care au realizat lucruri importante în viață, vorbind despre propriile lor proiecte și construcții, precum și voința liderilor de a aduce oameni noi în clasa politică, rupți de «stăpâni», apropiați de nevoile și necazurile cetățenilor. Plecarea mea din fostul partid a fost determinată de lipsa comunicării între lideri și organizații, lipsa de viziune a acestora, precum și incoerența strategică a liniei partidului. Niciunul din membrii activi ai organizației din zona Romanului nu cunoșteam care-i perspectiva pe termen scurt, mediu și lung a partidului, în vederea realizării obiectivelor, ceea ce ne-a adus la concluzia că acest proiect numit PP-DD a fost o utopie. Am pornit pe acest nou drum împreună cu echipa mea din Roman și reprezentanții din comunele arondate Romanului. Am fost ajutat în acest demers de Constantin Roșu, fost prim-vicepreședinte al organizației Roman, candidat la alegerile parlamentare 2012 din colegiul 5. Unitatea echipei noastre s-a demonstrat prin alăturarea acestora la proiectul UNPR”, declară Gabriel Andrici.

rosu constantin

Acesta nominalizează și o parte din colegii care au decis să-l urmeze la UNPR, pe el și pe Constantin Roșu, ales local la Valea Ursului. Este vorba de doi consilieri locali de la Bâra (Constantin Ignat și Gigi Nebunu), consilierul local Petru Oprea de la Botești, Gheorghe Paharnicu și Vasile Iosub (consilieri la Doljești), Dumitru Dăscălița (de la Făurei), Vasile Anghel și Marin Diac (Gherăiești), Gheorghe Ailioaie (Horia), Ionuț Ploșniță (Moldoveni), Vasile Procopie (Oniceni), Nicolae Sârbu și Petru Nacu (Români), Adrian Simon (Sagna), Maria Oțel (Secuieni), Dragoș Baldovici (Stănița), Neculai Anton (Tămășeni) și Vasile Murguleț (Trifești). Gabriel Andrici spune că, în perioada următoare, vor fi și alți colegi consilieri care li se vor alătura din comunele din jurul Romanului. (D. OSTAHIE)

Articolul precedentSEMNALE DE LA CITITORI Ţarcuri – DA, pubele – BA
Articolul următorReconstrucția Pieței Centrale stă în pixul lui Liviu Dragnea