În ședința Consiliului Local Piatra Neamț, programată pentru ziua de 26 iulie, consilierii locali par să fi deschis drumul reducerilor de tot felul. Se propune scăderea unor tarife, dar apar și gratuități pentru sportivii afiliați la o federație sportivă.

Consilierii locali PNL propun ca tarifele de intrare la ștrand să fie micșorate,  din pricina numărului redus de oameni ce vizitează incinta în prima parte a săptămânii. Prin urmare, de luni până joi, tariful pentru accesul la bazinul de înot pentru adulți va fi 6 lei/zi, iar în week-end 12 lei/zi. Pentru bazinul de înot pentru copii, tariful va fi 3 lei/zi de luni până joi și 5 lei/zi în week-end. În ceea ce privește zona VIP, accesul la bazin de luni până joi va fi 9 lei/zi, iar în week-end 17 lei/zi. Din motive necunoscute publicului larg, din proiectul de hotărâre lipsesc vechile tarife, pentru a putea face o comparație.

O altă reducere se adresează pensionarilor posesori de autovehicule care au o pensie sub 1.122 lei sau media pensiilor (soț+soție) este sub valoarea precizată. Ei ar putea beneficia de tarife cu 50% reduse la parcările de reședință și la parcările închiriate instituțiilor publice sau private ale municipiului Piatra Neamț.

Gratuitatea vine pentru sportivii cluburilor afiliate la Federația Română de Arte Marțiale se vor bucura de intrare gratuită pentru antrenamente la Sala Polivalentă. Intervalul în care aceștia pot folosi sala de antrenament este 18:30-20:30, iar sălile de fitness vor putea fi folosite 2 ore/zi.

Alina Hoanoș

Articolul precedentCum iti poti dezvolta inteligenta? Metode eficiente de antrenare a creierului
Articolul următor„Nașul” lui Țâță, procurorul Felix Bănilă, numit șef al DIICOT
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.