0:00

Consiliul Județean: Drupo încearcă să acopere pierderile contabile din anii trecuți, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConsilierii județeni au aprobat în ședință ordinară din 21 aprilie bugetul rectificat pentru acest an  al SC Drupo SA, societatea ce se ocupă de drumurile județene din Neamț.

Potrivit referatului din spatele proiectului de hotărâre, aprobat în unanimitate de voturi de toți cei 33 de consilieri prezenți, bugetul de venituri și cheltuieli al societății este de 13.874 mii lei, iar cheltuielile estimate se ridică la 13.764 mii lei. Profitul pe care ar trebui să-l aibă la finalul acestui an DRUPO este de 110 mii lei brut și 92 mii lei net.

Consiliul Județean: Drupo încearcă să acopere pierderile contabile din anii trecuți, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Bugetul a fost aprobat de Consiliul de Administrație al societății pe 18 martie și de Adunarea Generală  a Acționarilor, pe 6 aprilie. Dacă prognoza se va dovedi adevărată, societatea va putea să acopere pierderea contabilă înregisstrată în anii precedenți. Despre o posibilă modernizare a societății nu s-a amintit nimic în ședință, semn că nu există nici un fel de prioritate de acest fel. .

Angela Croitoru

Articolul precedentPAŞTE Felicitări primării comune
Articolul următorCod galben de ploi și vânt în Moldova și Transilvania
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.