0:00

Consilier local refuzat la judecată, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDan Lupei, consilier local la Războieni, s-a adresat instanței de judecată după ce Agenția Națională de Integritate a comunicat că ar fi fost în stare de incompatibiltate (amănunte aici). Acesta a înaintat acțiunea către Tribunalul Neamț, cauza fiind înregistrată pe rolul instanței spre finalul anului trecut (amănunte aici).

La primul termen ce a avut loc recent, s-a constatat că instanța competentă să judece dosarul este Curtea de Apel Bacău. “Admite excepția necompetenței materiale a Tribunalului Neamț, invocată de pârât. Declină competeța soluționării cererii formulate de reclamantul Lupei Dan în contradictoriu cu pârâta Agenția Națională de Integritate, având ca obiect anulare act administrativ-raport de evaluare în favoarea Curții de Apel Bacău“, conform Tribunalului Neamț.

Urmează ca dosarul să ajungă pe rolul instanței superioare ca mai apoi, prin repartizare aleatorie, să fie stabilit completul și data primei înfățișări.

(G. S)

Articolul precedentÎn sprijinul autorităților locale, Grupul de Acţiune Tehnică a avut prima ședință
Articolul următorVacanța de schi este săptămâna viitoare pentru elevii din Neamț, Bacău, Iași, Botoșani și Vaslui
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.