0:00

Conflict sângeros la Pipirig, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 36 de ani, din localitatea Pluton, comuna Piprig, a fost privat de libertate după ce și-a agresat fratele și mama. S-a întâmplat pe 19 octombrie, după amiază, pentru potolirea scandalagiului fiind solicitat ajutor prin numărul unic de urgență 112. Cercetările au stabilit că localnicul ar fi avut un conflict spontan cu ceilalți membri ai familiei, altercația fiind provocată de consumul de băuturi alcoolice.

Într-un acces de furie, bărbatul și-a lovit mama de 71 de ani, moment în care în apărarea femeii a intervenit mezinul familiei, un bărbat în vârstă de 34 de ani. Orbit de furie, scandalagiul a pus mâna pe un cuțit, și-a atacat fratele, iar acesta a suferit leziuni pentru care a ajuns pe patul de spital.

Bărbatul de 36 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Neamț. S-a dispus arestarea pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor, lovire sau alte violențe și amenințare. Decizia instanței de fond nu este defintivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Bacău.

Conflict sângeros la Pipirig, ZCH NEWS - sursa ta de informații

(G.S)

Foto ilustrativă

Articolul precedentFără rectificare, bani doar pe octombrie în Sănătate
Articolul următor„Arlechin“, expoziție aniversară Dumitru Bezem
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.