0:00

Conflict sângeros între mamă și fiu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 41 de ani, din Bicaz, a ajuns pe patul de spital în urma unui conflict pe care l-a avut cu mama sa. Agresiunea a avut loc pe 8 iulie și a fost generată de un conflict mai vechi între cei doi, la un moment dat femeia lovindu-și fiul cu un cuțit.

A fost solicitat ajutor prin numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispecerat în jurul orei 15:00. A intervenit un echipaj din cadrul Ambulanței Neamț, victima fiind diagnosticată cu plagă penetrantă în regiunea precordială. Pacientul a fost transportat inițial la Spitalul Bicaz, medicii luând decizia transferului la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce bărbatul în vârstă de 41 de ani se afla împreună cu mama sa, în vârstă de 60 de ani, la imobilul comun, pe fondul unei stări conflictuale, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, femeia ar fi aruncat în direcția fiului ei cu un cuțit, provocându-i o leziune la nivelul pieptului”, conform IPJ Neamț.

Pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul a fost deschis un dosar penal cu acuze de comitere a infracțiunii de violență în familie.

(G. S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentVal de căldură persistent în toată Regiunea Nord-Est
Articolul următorVIDEO. FOTO. Vacanțe Muzicale 2024. Seară de blues
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.