“Este un blocaj psihic la echipă. Eu cred că o victorie i-ar descătușa pe jucători”,  spune Constantin Niță, directorul executiv al formației masculine de volei VCM-LPS Piatra Neamț. În 18 etape, nemțenii nu au cunoscut gustul victoriei și cu 3 puncte sunt ultimii în clasament.

“Este o situație grea, de nedorit. Doar dacă fac o victorie, atunci își vor mai reveni cât de cât. Eu sunt conștient că este aproape imposibil să scăpăm de retrogradare, dar încă mai sper că își vor reveni în ceasul al 12-lea. Din păcate nimeni nu se implică. Nu se poate face performanță fără bani. Sprijinul financiar trebuie să fie mult mai consistent, altfel nu avem nicio șansă. Noroc că ne mai susțin Rifil, TCE 3 Brazi și Notariatul Bălan. Dacă nu faci victorii cine îți mai dă bani? Problema va fi nivelul salarizării la grupare. Situații critice au fost în ultimele sezone, dar în 32 de ani nu am retrogradat. V-am spus, eu încă mai sper că în ultima fază a campionatului, cea din a doua grupă valorică, să reușim să ne revenim”, a mai declarat Constantin Niță.

Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 16:00, în Sala Polivalentă pietreană, voleibaliștii de la VCM-LPS vor evolua în compania campioanei în exercițiu SCMU Craiova. În tur oltenii s-au impus cu 3-0 (15, 21, 12). (Ana MOISE)

Articolul precedentTraficant de droguri trimis după gratii
Articolul următorDragobetele redescoperit – românii s-au întors la tradiții
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.