reclama autocenter

papagalii fara bilet

La cejeu la noi e forfoteală mare den cauză că nu știu cine o zis că instituția musai să aibe ISO la management, că suntem în europa și nu să cade să nu fim la modă. Așa că nu contează cât coastă trebușoara asta, oamenii o trecut la făcut dosare și își zmotocesc neuronii din dotare să găsească un slogan mai de Doamne ajută, care să sune frumos, să fie pe placul cui trebe și să n-aibă mai mult de câteva cuvinte ca să se rețină fără bătăi de cap. Acuma, noi nu avem pregătire la slogănit da` vreo două tot avem. Unu ar fi „Pace și prietenie“ alăturat de un tablou cu dom` Culiță (să trăți dom` președinte) și junele șăf de la pesedeu îmbrățișați. Al doilea ar fi „Un vice pentru fiecare“ sub o galerie foto cu toți vicepreședinții de la cejeu, foști, prezenți și viitori. Cât despre management, cumătru` zice că are el vreo două da` nu le dă decât pă bani.

Povesteam despre un mare șpețialist în turism, care mai apoi o ajuns șăf la sare, pe care o vândut-o la preț de nimică peste hotare, că e în tandrețuri cu o dama bine. Ei bine, aflați că s-o ajuns la pirostrii. Și s-o închiriat Palatu` lui Vodă Știrbei, s-o ales naș poziționat unde trebe cu legături și acareturi, bașca s-o tremis vreo cinci sute de invității, adică numai la rude și prieteni. Acuma din ce știm noi, nașu` mare are oarece probleme cu afacerile, că oarece asociați o început să-l zgândăre la lovele și interese, așa că mare lucru dacă nu cumva o să se îmbolnăvească subit și în felu` ăsta zboară den schemă vreo două sute de cotizanți la eveniment. Pe noi nu ne-o chemat, dar avem tremiși speciali și o să vă zicem ce și cum o fost.

La premăria la dom` Gigi (să trăiiiiți !) se mișcă lumea pren oarece birouri că s-o descoperit că vine toamna și urbea nu-i păzită cum trebe, bașca frunzele o să cază aiurea și iar o să fie deranj. Așa că se lucră la oarece caiet dă sarcini pentru o lecitație gheboasă pentru lucrătura asta. Acuma, noi știm cine o să culege banuțu`, da` habar nu avem cine o să câștige așa o licitațiune. Cumătru` den dreapta, mai haladit la marafeți zice că pentru a fi lucrurile mai cușher, de ce oare nu să scoate un pachet complect, ordine, pază, promovare și … parcare ? Că ar fi și mai simplu, și mai fără bătaie de cap, și mai la vedere. Știe cumătru` ce știe.

Articolul precedentTBC la Primăria Târgu Neamț
Articolul următorReducere cu 21% a gazelor cu efect de seră până în 2020