Conducerea AJOFM Neamț desființată în instanță, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă un proces în care Agenția Națională a Funcționarilor Publici a obținut anularea concursului din mai 2021, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Neamț a rămas fără șef. Rodica Titela Popa (fostă Popescu) a pierdut funcția de director executiv prin decizia instanței (foto).

Curtea de Apel București i-a respins recursul la hotărârea Tribunalului București, hotărârea din 27 aprilie 2023 fiind definitivă. „Anulează concursul de recrutare organizat de pârâta Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă în data de 12.05.2021 – proba scrisă în vederea ocupării funcției publice de conducere vacante de director executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț. Anulează Ordinul nr. 203/17.05.2021 al Președintelui Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă”, potrivit portalului instanței. ANFP a cerut anularea concursului pe motiv că în anunțul de organizare s-a menționat doar bibliografia, nu și tematica.

Conducerea AJOFM Neamț desființată în instanță, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRodica Titela Popa a fost numită interimar șefa AJOFM Neamț la 1 iunie 2020 și l-a înlocuit pe Daniel Chirilă (foto), cel mai longeviv în această funcție. Un nou director al instituției va fi numit, tot interimar, în momentul când hotărârea judecătorească va fi comunicată părților. Între timp, încă șefa AJOFM Neamț declară pentru mesagerulneamt.ro că se simte discriminată, în aceeași situație fiind alți trei colegi de-ai săi din țară, dintre care doar unul a câștigat în instanță.

C.I.

Articolul precedentCampanie de donare de sânge la Jandarmeria Neamț
Articolul următorIncendiu devastator provocat în mod deliberat