pietricica turism

Începând de luni, 18 februarie, Organizaţia de Tineret a PSD Târgu Neamţ are o nouă conducere. În prezenţa preşedintelui PSD Târgu Neamţ, Daniel Harpa, a viceprimarului Vasile Apopei şi a consilierului judeţean PSD, Mihai Afloari, a fost votată noua conducere prin vot deschis. Printre cei aleşi în conducerea organizaţiei s-a numărat şi un fost membru PNL, Vlad Boeru.

Propunerea pentru funcţia de preşedinte a TSD a fost Andrei Isache, care a fost votat în unanimitate. El a preluat ştafeta de la Paul Borş, care a depăşit vârsta pentru ocuparea unei funcţii de conducere în organizaţia de tineret. Ca vicepreşedinţi au fost aleşi în unanimitate  Alexandru Vartic, Lucian Astanei, Ionela Gavriloaia, Ionela Brănişteanu, Vlad Boeru şi Loredana Vasile.

De astăzi, vom încerca o reformare a organizaţiei de tineret PSD Târgu Neamţ şi sper ca în perioada următoare să vină cât mai mulţi tineri la noi. Ştiţi bine că ţin foarte mult să fim o echipă, îmi doresc să promovăm tineretul şi fiecare dintre voi aveţi uşa deschisă la mine. Aşa cum am reuşit să formez o echipă puternică în Consiliul Local, tot aşa vreau ca şi voi să aveţi o echipă unită şi puternică, care să vină în sprijinul comunităţii. În Consiliul Judeţean avem tineri de la noi din oraş, cum ar fi Dragoş Andoni sau Mihai Afloari, pentru că noi, PSD-ul, promovăm tinerii valoroşi. Îmi doresc o altfel de politică şi o altă abordare administrativă a oraşului. Pe mine mă interesează oraşul nostru. Am rugămintea să colaboraţi între voi, mai ales cu cei mai vechi din organizaţie. Voi fi alături de voi, în tot ceea ce vă propuneţi, evident în limitele legii şi ale bunului simţ. Vă aştept cu propuneri în organizarea de activităţi sportive, culturale şi sociale”, a transmis primarul Daniel Harpa.

Noul preşedinte TSD ales, Andrei Isache a declarat: „Mulţumesc pentru încredere şi vot. Ştiu că de-a lungul timpului au avut loc o serie de activităţi. Sperăm ca acum, cu această nouă conducere să facem acţiuni şi mai bune. Toate ideile voastre sunt binevenite”.

Ionela Gavriloaia, noul consilier al primarului Daniel Harpa şi noul vicepreşedinte TSD a intervenit: „Consider că trebuie să abordăm o campanie pozitivă, cu mesaje pozitive. Nu trebuie să răspundem la provocări şi nici să intrăm în polemici pe reţelele de socializare. Cea mai bună campanie este cea door to door. Din poartă în poartă. Una este să discuţi cu cetăţenii faţă în faţă. Şi automat îl promovăm şi pe domnul primar, cu toate că sunt de părerea că mai degrabă ne promovează dânsul pe noi. Şi asta este o onoare. Asta nu trebuie să uităm”.

C.T. STURZU

1 COMENTARIU

  1. tinerii au invatat de la cei mai batrani:se duc unde e ,,cascavalul gros”,n-au ei nici o treaba cu doctrina ,valori,moralitate. viitorul suna bine!!!

Comments are closed.