0:00

Inspectoratul Școlar Județean Neamț a afișat listele celor care vor să fie directori.

Au fost admiși următorii:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2016/10/Lista-candidati-cu-dosare-admise.pdf

Au fost respinși următorii:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2016/10/Lista-candidati-cu-dosare-respinse.pdf

Rezultatele verificării, așa cum au fost publicate de ISJ Neamț, precum și pașii următori pentru cei declarați admiși, le puteți vedea aici.

Articolul precedent9 candidați validați pentru administrarea Apa Serv SA Neamț
Articolul următorIuganu (CSM Roman), primul gol la echipa naţională!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

 1. Mulți candidați s-au văzut cu doserele respinse, pentru că nu au reușit să încarce pe „Platforma cu năbădăi” toate actele cerute.
  DAR
  metodologia publicată la 31 august a.c. CONTRAZICE PREVEDERI ale OUG 41/2016, intrată în vigoare la 30 iunie a.c.

  Printre prevederile acestei OUG:
  Pentru cereri de acte în format electronic, instituțiile trebuie să pună la dispoziție o adresă e email (deci nu o platformă)
  Cetățenilor NU LI SE VOR MAI CERE ACTE ce pot fi obținute direct, între instituții.
  REFERIRE DIRECTĂ LA CAZIERUL JUDICIAR!!!

  Era ilegală cererea cazierului judiciar (deci și eliminarea dosarelor candidaților care nu l-au postat)
  Similar, multe documente cerute (și din cauza cărora alți candidați au fost respinși) se referă la date aflate chiar la MENCȘ
  Este situația tipică, descrisă de Premierul Cioloș ca fiind eliminată prin OUG, în care un cetățean este pus să ia un act de la un ghișeu, ca să-l depună la alt ghișeu al aceleiași instituții.
  Sunt acoperite în acest caz: dovada apartenenței la Corpul Națonal de Experți în Management Educațional (registrul este chiar la cei care cer dovada aceasta), și cererile de calificative pe anii anteriori (școlile încarcă, cu multă trudă, în fiecare an aceste date, chiar pe site-ul ministerului)

  Directoarea Colegiului Național Ienăchiță Văcărescu din Târgoviște, cel mai renumit liceu al municipiului, a fost respinsă … pentru că nu a reușit să încarce dovada că este membră în Corpul Național al Experților în Management Educațional. Dânsa are această calitate și dovada se obține în zece secunde, chiar de pe site-ul edu.ro.
  Trei directori de licee din sectorul 6 din București, cu vechime și calități recunoscute în funcție, au fost respinși pentru că, unul (domna Gașpar, care a și avut curajul să semnaleze viciile de organizare) pentru că nu a reușit să depună cazierul judiciar (a cărui depunere nu mai era legal să fie cerută prin OUG-ul intrat în vigoare cu peste o lună înainte de publicarea metodologie MENCȘ, ceilalți doi pentru că n-au avut încărcate complet calificativele (date care se încarcă în fiecare an pe site-ul MENCȘ)
  La Bacău, un caz grotesc. Un candidat s-a văzut respins pentru că … deși a reușit să încarce toate actele pe platforma buclucașă (pe care se pare că s-au cheltuit zeci de milioane de lei), le-a avut distruse de sistem … pentru că numele fișierelor conținea un apostrof…

Comentariile sunt închise.