0:00

Concursul pentru funcția de manager la Spitalul Județean de Urgență Neamț a intrat în linie dreaptă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Cristina Iacob Atănăsoaie este singurul candidat înscris pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Neamț, conform informațiilor obținute de Mesagerul de Neamț.

Știre inițială: Concursul pentru funcția de manager al celei mai mari unități spitalicești din județul Neamț a intrat în linie dreaptă, iar 3 iunie este termenul de înscriere și depunere a dosarelor de către cei interesați. Practic candidații mai au timp până la prânz pentru a se înscrie în cursă. Rămâne de văzut dacă managerul interimar, Cristina Iacob Atănăsoaie, care și-a exprimat deja intenția de a intra în cursă (amănunte aici), va avea parte de concurență.

Calendarul prevede că rezultatul selecției dosarelor are loc în următoarele 3 zile, dar rezultatul poate fi contestat, astfel că rezultatele finale despre cei care intră în concurs vor fi făcute publice abia la începutul săptămânii viitoare. Ulterior proiectele de management ale doritorilor vor fi la dispoziția oricărei persoane, pentru că vor fi afișate pe site-ul spitalului.

Susținerea proiectelor în plenul comisiei de concurs este programată după jumătatea lunii, pe 17 iunie. Și în acest caz rezultatele pot fi contestate, astfel încât noul manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț va fi desemnat pe 25 iunie, când vor fi afișate atât la sediul unității medicale cât și pe pagina de internet a instituției.

(G.S.)

Articolul precedentCod galben de ploi torențiale și vijelii
Articolul următorÎncep înscrierile la Bacalaureat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.