Comisia de evaluare a examenului pentru șefia secției Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Județean s-a întâlnit, la finele săptămânii trecute, pentru a discuta problema contestației depusă de dr. Alina Denciu. În urma reverificării rezultatelor obținute atât de dr. Denciu, cât și de contracandidata sa, dr. Georgeta Vintea,  comisia a decis că nu se impune nicio modificare, și că rezultatele rămân aceleași.

Contactat telefonic, managerul SJU Neamț, dr. Ioan Lazăr, a declarat că lucrurile încă nu sunt finalizate și că totul depinde de cea care a contestat rezultatul examenului. „Dna. dr. Denciu mai are, în momentul de față, două variante. Fie își retrage contestația, fie se adresează instanței judecătorești”. Am dorit să obținem, în mod firesc, și o părere din partea dr. Alina Denciu, în încercarea de a afla ce intenționează domnia sa să facă mai departe. Demersul nostru nu a putut fi, însă, dus la bun sfârșit, din cauza faptului că dr. Denciu nu a răspuns apelurilor telefonice repetate. (A.S.)

Articolul precedentPunct în dosarul “mutilat cu jeep-ul”
Articolul următorDeconturi CAS Neamț pentru spitale

1 COMENTARIU

  1. CARE FACE PARTE DIN OLIGARHIA DE PARTID PSD CASTIGA PENTRU CA NU CONTEAZA CAT ESTI DE BUNA IN MESERIE CI PARTIDUL DIN CARE FACI PARTE ADICA DILETANTISMUL CASTIGA IN FATA CALIFICARII.

Comments are closed.